Varga Judit is megkapta az Európai Bizottság levelét, természetesen nem hagyta szó nélkül

A jogállamisági eljárás elindításáról szóló levelet.

2022. április 27., 19:26

Szerző:

A magyar kormány megkapta a jogállamisági eljárás elindításáról szóló levelet az Európai Bizottságtól – írta az igazságügyi miniszter közösségi oldalán, hozzáfűzve, hogy beszédes, hogy a liberális sajtó hamarabb értesült a levél tartalmáról és elküldésének idejéről, mint maguk a tagállamok.

Varga Judit posztjában kijelentette, hogy biztosítják, higy időben válaszolnak a levélre, ugyanis nyitottak voltak mindig is a konstruktív és kölcsönös tiszteleten alapuló párbeszédre. Viszont leszögezte, hogy egyes kérdésekben nem engednek: ezek pedig a gender-lobbi és az orosz-ukrán háború kérdése. „Nem hagyhatjuk, hogy a magyar családok fizessék meg a háború árát” – írta.

(Kiemelt kép: Varga Judit igazságügyi miniszter, az Universitas Miskolcinensis Alapítvány elnöke beszédet mond a Föld napja alkalmából tartott Egy nap a holnapért, a klímáért! című rendezvényen a Miskolci Egyetemen 2022. április 22-én. fotó: MTI/Vajda János)

 

Magyarország egyik legfontosabb erőforrása a kiművelt emberfő, versenyképes tudású, a világra nyitott, hazáját szerető, szorgalmas fiatalokra van szüksége az országnak ahhoz, hogy ne csak szemlélője, hanem alakítója is lehessen a jövőnek - írta Novák Katalin a Facebook oldalán szombaton.