Most az ellenzék I. kerületi kampányközpontját kenték össze ürülékkel

2019. szeptember 30., 09:49

Szerző:

A hétvégén ürülékkel kenték össze az ellenzék Budapest I. kerületi kampányközpontjának üvegét - írta a Facebookon Tölcsér Borbála közös ellenzéki jelölt. Az egyik plakáton, az ellenzéki közös polgármesterjelölt, V. Naszályi Márta látható.

Nem ez az első ilyen eset a mostani választási kampányban. Szeptember közepén az egyik momentumos aktivista autóját kenték össze fekáliával Bicskén, amikor a csapat szórólapozni ment. A helyi polgármesterjelölt barátnője bele is nyúlt.

13:46

Az elmúlt hónapok legfontosabb stratégiai társasjátéka a Gazdálkodj okosan!. Emlékszünk még, amikor rossz döntést hoztunk és kimaradtunk két körből? Sok család úgy érezheti, a kedvezményes benzinre jogosultak körének szűkítésével elvesztette a szerencsekártyáját és még a dobásból is kimaradt.

12:40

Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka óta folyamatosan érkezik kőolaj Magyarországra is a Barátság kőolajvezetéken, miután a Mol átvállalta az orosz fél által fizetendő tranzitdíjat. A belföldi ellátás a néhány napos szünet ellenére nem volt veszélyben, hiszen Magyarország több hétre elegendő tartalékkal rendelkezik – közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM).