Törölte Facebook-oldalát a szombathelyi fideszes képviselő, aki örült, hogy lerombolták a kétfarkúak buszmegállóját

2019. június 26., 16:23

Szerző:

A 168 Óra is beszámolt róla, hogy ismeretlenek meglepő szakszerűséggel eltávolították Szombathely egyik frekventált buszmegállójának fedett váróját, amit a Magyar Kétfarkú Kutya Párt állított még tavaly októberben. A megállót a kétfarkúak és az ellenzéki Éljen Szombathely közösen visszaállította azóta.

Fotó: ugytudjuk.hu

A megálló ellen legvérmesebben a kerület fideszes képviselője, Sátory Károly szólalt fel, azonban az ellenzéki többség végül megszavazta, hogy maradhat a fedett váró.

A politiikus a egálló eltávolítását is üdvözölte Facebook-oldalán, azonban szerdára olyan titalkozóhullammal szembesülhetett az oldalon, hogy inkább törölte azt – írja az ugytudjuk.hu, amely kiszúrta a profil törlését. A képviselő valószínűleg nem volt a Facebook guruja, ugyanis egy hónapja sem létezett a politikusi profilja, sokáig mindössze két követővel, amely nyolcra duzzadt a rombolást üdvözlő kijelentései után.

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.