Török Gábor: Sólyom László volt az utolsó politikus, akinek a tanácsadója voltam

Kimerítő interjút készített a 444.hu Török Gábor magyar politológussal, egyetemi docenssel.

2023. október 9., 14:16

Szerző:

Török Gábor elmondta, hogy a munkája sokban nem változott az utóbbi tíz évben, csak annyi, hogy most már inkább az üzleti élet szereplőinek dolgozik. A csütörtökön készült interjúban azt is elárulta, Sólyom László volt az utolsó politikus, akinek a tanácsadója volt. Valamint, hogy huszonkét év után után 2019-ben eljött a Corvinusról, majd kis kihagyás után az ELTE Állam- és Jogtudományi Karához került. 

A 444.hu fizetőfal mögé rejtett interjújában Török azt is elmondta, szerinte Hatvanpusztáról is el lehet vezetni az országot, nem gondolja, hogy le lehetne győzni a Fideszt, Orbán rendszere annyira stabil, hogy túlélheti az Orbán-kormányokat is. Hozzátette, szerinte az ellenzék alkalmatlan, de már egy potens ellenzéknek sem lenne esélye. 

(Kiemelt képünkön Török Gábor elemző. Forrás: Facebook.)

A világ egyik legkorszerűbb harckocsijával bővül a Magyar Honvédség (MH) nehézdandárja a következő napokban; az első magyar felségjelzésű Leopard 2 A7-es – amely a NATO-nak felajánlott, de Magyarország biztonságát garantáló nehézdandár része lesz – szerdán érkezett meg Magyarországra – tájékoztatott a Honvédelmi Minisztérium (HM).