A Szent Margit Kórház két osztályán látogatási tilalmat vezettek be

Járványügyi okok miatt.

2022. július 6., 15:56

Szerző:

A Szent Margit Kórház Ápolási-Krónikus és Kardiológiai Osztályán 2022.07.04-től járványügyi okok miatt, a betegeink védelme érdekében meghatározatlan ideig tartó látogatási tilalom lépett életbe. Rendkívüli látogatás indokolt esetben az osztályvezető főorvos írásos engedélyével történhet – írták közleményükben.

Az érintett osztályokon fekvő betegek részére a hozzátartozóik vihetnek csomagokat, amiket a B épület portáján vesznek át a biztonsági szolgálat munkatársai.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: MTI/Mohai Balázs)

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.

Kedd éjfélig hőségriadót hirdettek a tikkasztó hőmérséklet miatt. A forróság a házi kedvenceink szerveztét is megviseli. Önfeledt futkározás közben is megtörténhet a baj, de egy közös utazás során is túlhevülhetnek az állatok. Minden esetben a gazdik felelőssége a hőguta elkerülése.