Súlyosan megbetegítette a koronavírus a magyar humoristát

Minden fellépését le kellett mondania.

2021. november 26., 21:21

Szerző:

Dombóvári István humorista a Facebookon közölte, hogy egész családja, beleértve őt is, koronavírusos lett. Annak ellenére, hogy felvette az oltást, súlyosan megbetegedett. Állítása szerint háziorvosa nélkül belehalt volna a betegségbe.

„Több mint egy hétig lebegtem 40 fokos lázban, már a tudatom sem volt tiszta. A feleségem ápolt engem, miközben a fiunk életéért rimánkodtunk, aki már inni sem volt képes”

– írja bejegyzésében Dombóvári.

Elmondása szerint miután a láz elmúlt, a gyógyszerek tönkretették gyomrát, a vírus pedig súlyos pusztítást végzett tüdejében.

„Még mindig alig kapok levegőt, rohadék egy érzés, hogy szívod, de nem jön! Még mindig arról, a sz**os koronavírusról beszélek ám, amiről a mémek szólnak! A koronavírus ki****ottul létezik”

– tette hozzá.

„Takarózhatsz majd ennél jobb sztorikkal, hitegetheted magad mindenféle olcsó konteóval, röhögd ki azokat, akik elővigyázatosak, nyugodtan csináld, gyűjts vele jó sok lájkot. A vírus meg majd figyel téged egy sötét sarokból, és meg fog ölni! Teljesen evidens, hogy oltasd be magad! […] A filléres papírmaszk meg a kézmosás nem fog megvédeni senkitől, főleg a karácsonyi teszkós hordáktól, akik az összes kasszában majd a te nyakadba fognak beleköhögni”

– üzente a vírustagadóknak.

A poszt végén a humorista közölte, hogy az összes idei fellépését lemondta, mivel nem látja biztosítottnak a vírus elleni védelmet.

(Kiemelt kép: Dombóvári István Facebook-oldala)