Senki sem állt meg beszélgetni a halálos betegséggel küzdő Karsai Dániellel a Parlamentben

Csütörtökön Karsai Dániel bent volt a Parlamentben. A Momentum szándéka az volt, hogy kormánypártiak ismerjék meg, beszélgessenek vele az eutanáziáról. Balul sült el. 

2023. december 1., 19:25

Szerző:

Csütörtökön a Momentum meghívására Karsai Dániel bent volt az ülésteremben, amikor Bedő Dávid arról beszélt, hogy a Momentum határozati javaslatot nyújt be az aktív eutanázia ügyében és hogy a kormánypártiak jöjjenek oda Karsaihoz a Parlamentben, és beszélgessenek vele, ismerjék meg súlyos betegségét –írja Mmentum közleményében. 

„Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni” – tudatta egy az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt folyó per kapcsán az Igazságügyi Minisztérium (IM) kedden közleményében. Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese tett közzé videót a közösségi oldalán arról, hogy egyetlen kormánypárti képviselő sem állt meg beszélgetni a halálos betegséggel küzdő Karsai Dániellel.

(Kiemelt képünkön: Dr. Karsai Dániel alkotmányjogász. Forrás: ddr. Karsai Dániel FB-oldal)

 

Tegnap 15:12

Szombat este többségében a keleti tájakon várható, hogy megázunk, napsütésből főleg északnyugaton, helyenként a Dunántúlon kaphatunk rövidebb időszakokat. Vasárnap eleinte több helyen előbújhat a nap, napközben ismét sokfelé megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és már a középső tájakat és a Dunántúl keleti felét is érintheti a csapadék.