Izraeli háború: nagy bejelentést tett a Vodafone, a DIGI és a Magyar Telekom

A 4iG csoporthoz tartozó Vodafone Magyarország és a DIGI nem számít fel roaming díjat Izraelben tartózkodó lakossági, vállalati és feltöltőkártyás ügyfeleiknek. Hasonló bejelentést tett a Magyar Telekom is.

   

2023. október 10., 15:24

Szerző:

A díjmentes roaming visszamenőleg, október 7-től érvényes. A havidíjas előfizetéseknél az SMS-, adat- és hívásforgalomra vonatkozó roaming díjakat október 7-től október 31-ig a havi számlákban írják jóvá – közölték a szolgáltatók kedden az MTI-vel.

A feltöltőkártyás ügyfeleket az október 7-től október 31-ig terjedő izraeli SMS- és hívásforgalomra vonatkozó roaming díjak esetében utólagos jóváírással kompenzálják - olvasható a közleményben.

Korábban már a Magyar Telekom is jelezte, hogy az október 6. és 31. között az Izraelben tartózkodó havidíjas ügyfelei roaming-díját (beleértve az alapdíjas hanghívásokat, SMS-eket, MMS-eket és a mobilinternet forgalmat) teljes mértékben, összeghatár nélkül jóváírja.

(Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: Daniel LEAL / AFP)

A világ egyik legkorszerűbb harckocsijával bővül a Magyar Honvédség (MH) nehézdandárja a következő napokban; az első magyar felségjelzésű Leopard 2 A7-es – amely a NATO-nak felajánlott, de Magyarország biztonságát garantáló nehézdandár része lesz – szerdán érkezett meg Magyarországra – tájékoztatott a Honvédelmi Minisztérium (HM).