Puzsér Róbertnek víziója van, fontolgatja, hogy elindul a főpolgármester-választáson

2018. augusztus 6., 13:20

Szerző:

„Fontolgatom, hogy jövő ősszel elindulok a főpolgármester-választáson, hogy képviseljem és megvalósítsam régi álmomat, a Sétáló Budapest koncepcióját. A terv arról szól, hogy adjuk vissza a fővárost a budapestieknek: teremtsünk összefüggő sétálóövezetet a Budai Várnegyedtől a Deák térig, a Jászai Mari tértől a Fővám térig! Tegyük sétálóhíddá a Lánchidat!

Teremtsük meg a város és a folyó szerves kapcsolatát a húgyszagú rakpart helyén bárokkal és kávézókkal!

Teremtsünk olyan Budapestet, amit nem a benzinmotor hajt – tiltsuk ki az autóforgalmat a város szívéből! Teremtsünk egységes városképet egységes arculatú bolti és éttermi portálokkal. Teremtsünk egy élhető, nyitott és kulturált európai világvárost – szeretném, ha ez volna a Budapestre látogatók döntő élménye"

– írja megmondóember, aki szerint Tarlós István igazán nem menedzseli rosszul a hétköznapokat, tudniillik

Demszky Gábor jószándékú semmittevése után végre van gazdája Budapestnek, de Tarlós Budapestjéből fájdalmasan hiányzik, az a vízió és az identitás.

„Tisztában vagyok az esélyeimmel, úgyhogy ha bármelyik végső győzelemre esélyes jelölt – akár Tarlós István, akár az ellenzéki pártok jelöltje – felvállalja ezt a programot, visszalépek a javára, írta Puzsér, aki számára világos, hogy ha tényleg versenybe száll a főpolgármesterségét, akkor a kormánypárti és az ellenzéki orgánumok is mocskolni fogják.

(24.hu nyomán)