A Momentum támogatja Pikó András újraindulását a VIII. kerületben

A Momentum Pikó András polgármesteri újraindulását támogatja Józsefvárosban a jövő évi önkormányzati választásokon.

2023. március 16., 12:26

Szerző:

Pikó András a bejelentő videójában arról beszélt, hogy az elmúlt években az összes pillanatot hatalmas megtiszteltetésnek élte meg, hogy Budapest egyik legizgalmasabb és legélhetőbb kerületének a polgármestere lehet.

„Felújítottuk a Déri Miksa utcát, a Somogyi Béla utcát, a fővárossal együtt a Blaha Lujza teret és megállítottuk a kerületi vagyon elherdálását, valamint 250 bérlakást korszerűsítettünk” – számolt be az elmúlt év eredményeiről Pikó. Továbbá Józsefvárosban elindult a Gyermekbarát Program, és kétszer annyit költ a kerület köztisztaságra, mint 2019-ben.

Mi a Momentumban azért dolgozunk, hogy igazságos, emberközpontú és zöld Magyarországot építsünk, a Holnap Magyarországát. A Momentum polgármesterei pedig elhozzák az Őszinte Önkormányzatok korszakát – fogalmaz a párt.

2019-ben Pikó András elhozta az őszinteséget a kerületbe, elkötelezett, helyi lokálpatriótaként pedig ismeri a helyiek problémáit és csapatával meg tudja oldani azokat. Ezért támogatja a Momentum azt, hogy 2024-ben, az önkormányzati választásokon ismét Pikó András legyen Józsefváros polgármestere – áll a párt csütörtöki közleményében.

(Kiemelt kép: Pikó András, a VIII. kerület polgármestere a Transparency International Magyarország konferenciáján egy VI. kerületi étteremben 2019. december 9-én. Mohai Balázs / MTI)

A Buda környéki régióban a meglévő közlekedési lehetőségek fejlesztése és az újak teremtése is fontos – jelentette ki Menczer Tamás, a térség fideszes országgyűlési képviselője szombaton Budakeszin, a dél-budai agglomerációs elektromos autóbuszok beszerzése és a töltőinfrastruktúra kiépítésének lezárása alkalmából tartott sajtótájékoztatón.