Pápai Joci poszt-Covid miatt került a sürgősségire

Az énekes rosszul lett sportolás közben, azonnal kórházba ment, mert orvosa szerint gyógyult covidos betegnél ezt alaposan ki kell vizsgálni, hogy mi okozta.

2021. május 12., 09:34

Szerző:

"Sajnos, az első teniszedzésen túlhajtottam magam, így a sürgősségin kötöttem ki. Lezsibbadt a két kezem, a nyelvem, rosszul lettem, leeshetett a vércukrom is. Azonnal hazaindultam, majd megmértük a vérnyomásom, ami nagyon alacsony volt, ezért hívtuk az orvost. Azt mondta, azonnal menjek be a sürgősségire, mert ez a koronavírus-fertőzés után nem tréfadolog" – mondta betegségen decemberben átesett Pápai Joci a Blikknek azzal kapcsolatban, hogy nemrég a sürgősségin kezelték.

Az énekesnek egyébként nem kellett sokáig kórházban maradnia, de mivel az orvosa szerint poszt-Covid tünetei vannak, egy átfogó kivizsgálást javasolt neki.

(Kiemelt képünk illusztráció: Fotó:MTI | Bodnár Boglárka)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.