Napos, pancsolós idő lesz ma

Kedd délután 29 és 34 között alakul a hőmérséklet.

2023. szeptember 12., 07:11

Szerző:

Kedden többnyire derült vagy kissé felhős, száraz időre van kilátás. A déli, délnyugati szél napközben időnként megélénkül. A hőmérséklet délután 29 és 34, késő este 13, 23 fok között alakul – írja met.  

Szerda késő délután nyugat felől hidegfront érkezik és csütörtökön már sehol sem éri el a hőmérséklet a 30 fokot. A hidegfront záporokat, zivatarokat hoz, szerdán a késő délutáni, esti órákban még csak nyugaton, északnyugaton lehet számítani rájuk, csütörtökön viszont többfelé. Országos, áztató esőre azonban továbbra sem számíthatunk, az intenzívebb gócokból azonban lokálisan 15-25 milliméter eső is lehullhat.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó:  Thomas Warnack / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.