Márki-Zay Péter mégis rávert Orbán Viktorra

A keddi tüntetések után még tart a számháború, pedig Márki-Zay nem mindenhol áll rosszul, sőt.

2022. március 16., 13:14

Szerző:

Március 15-én külön tüntetést tartott az ellenzék és a kormánypártok is. A megemlékezésből persze hamar verseny lett, több orgánum is azt firtatta, melyik rendezvényen jelent meg több tüntető. A hvg.hu szerint a HírTv-ben azt közölték kedd délután: az ellenzéki demonstráción annyira kevesen vannak, hogy talán el is marad a rendezvény, aztán percekkel később pontosítottak, hogy csak a gyülekező marad el, a nagygyűlés maga nem – írják.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerdán azt közölte, hogy 80-100 ezer ember vett részt a rendezvényükön. Sőt, egy helyen egyelőre úgy tűnik, mégis sikerült rávernie Orbán Viktorra. Mind az ellenzék, mind pedig a kormánypártok vezetője rendelkezik saját YouTube-csatornával, ahova az eseményről is közzétettek egy-egy felvételt. Amíg a magyar miniszterelnök 21 órája szteamelt videóját nem nézték meg hétezren, addig Márki-Zay Péter 21 órája közzétett felvételét már 102 ezren látták. 

 

(Kiemelt kép: Márki-Zay Péter az összellenzéki naggyűlésen a Műegyetem rakparton. Budapest 2022. március 15. - Fotó - Karancsi Rudolf / 168.hu, Szövegben lévő képek: képernyőfotó, YouTube)