Márki Zay Péter: Az árulók és az ostobaság miatt buktak el az ellenzéki pártok

2018. április 9., 04:22

Szerző:

A Fidesz beépített emberei és a saját ostobaságuk miatt veszítették el a vasárnapi parlamenti választásokat a Fidesszel szemben az ellenzéki pártok – állítja Márki-Zay Péter.

Fotó: Kovalovszky Dániel

A 444 írja, hogy Hódmezővásárhely független polgármesterét – aki február 25-én meglepetésszerű győzelmet aratott a Lázár János fideszes fellegvárként ismert városában – Gulyás Márton aktivista hívta fel a Közös Ország Mozgalom vasárnap esti eredményváróján. Gulyás azt kérdezte, miért nem tanult az ellenzék a hódmezővásárhelyi példából, amire Márki Zay azt mondta, egyrészt a beépített emberek miatt, akiket megvették vagy megzsarolták, amelyik ellenzéki pártnál pedig nem ez a helyzet, a rossz rossz stratégia és az ostobaság játszott szerepet az együttműködés meghiúsulásában. Minden pártban vannak jó emberek, de amikor az  együttműködésről volt szó, kiderült, hogy nem ők a meghatározóak – vélte. Szerinte 

az ellenzéki pártok bebizonyították, hogy nem alkalmasak arra, hogy felszabadítsák Magyarországot,

és a választóknak kell összefogniuk azért, hogy a gyermekek ne hagyják el az országot és ne diktatúrában éljenek.

10:20

Csaknem 30 millió forintot loptak el telefonos alkalmazás segítségével egy zalai férfitől, az eset kilenc gyanúsítottja azonban másoktól is milliókat szerzett hasonló csalással – közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője pénteken. Az átverés során a bankszámláinkhoz férkőznek hozzá a bűnözők.