Kamion és egy személyautó ütközött össze a 86-os főúton

A személyautó az ütközés következtében kettészakadt.

2022. január 26., 11:00

Szerző:

Egy textilanyagokat szállító kamion és egy személyautó ütközött össze a 86-os főúton, Egyházasrádócnál, hétfőn. Az ütközés következtében az autó kettétört, vezetője beszorult az autóroncsba. A körmendi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, sofőrjét pedig feszítővágó segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek, írj közösségi oldalán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A személyautó kettészakadt a személyautó az ütközés következtében.

A hatóság azt kéri vezessen mindenki nagyon óvatosan az utakon, mert az időjárási körülmények miatt rendkívül csúzosakká váltak. 

(Kiemelt kép: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság)

 

Október első hetében is folytatódik a nyugodt, túlnyomóan napos idő. Szerdán egy hidegfront szakadozott felhőzete vonul át az ország felett, kevés helyen lehet zápor, esetleg zivatar. A front mögött pár Celsius-fokkal visszaesik a hőmérséklet, de utána ismét melegedés kezdődik, vasárnap újra 21-26 Celsius-fok várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Vendégmunkások elleni gyűlöletkeltéssel nem lehet legyőzni a gyűlölet kormányát – így reagált Donáth Anna a Potocskáné Kőrösi Anita „félmillió ázsiai migránsmunkásról” szóló sajtótájékoztatójára.