Itt a vége, Mészáros Lőrinc bezárja a szállodáit a járvány miatt

2020. március 19., 18:16

Szerző:

Bizonytalan időre felfüggeszti szállodáinak működtetését március 22-től az Opus Global Nyrt.-hez tartozó Hunguest Hotels, a koronavírus járvány következményeként – közölte a Mészáros Lőrinc cége. 

A Hunguest Hotels igazgatósága nem döntött elbocsátásokról, folyamatosan figyelemmel kíséri a vonatkozó kormánydöntéseket, és tájékoztatja munkavállalóit az őket érintő lépésekről.

Az üzemeltetés szüneteltetése miatt valamennyi hotel esetében előrehozzák az éves karbantartásokat, a szállodalánc tagjainál tervezett felújítást pedig szintén korábbi időpontokra ütemezik át.

A várakozások szerint

a fejlesztések megvalósításával egy időben újraindul a magyarországi turizmus is,

így addigra már egy megújult, superior négycsillagos Hunguest Hotels szállodalánc várja majd régi és új vendégeit.

A Hunguest Hotels Zrt. eredetileg 24 szállodát (19 magyarországi és 5 külföldi, saját érdekkörben lévő hotelt) üzemeltet, emellett partnerszerződések alapján további 2 szálloda tartozik a lánchoz. Az intézkedés a két fővárosi szállodán kívül valamennyi üzemeltetett hotelre vonatkozik. A budapesti Hunguest Hotel Millennium és a Hunguest Hotel Platánus, ahogyan évek óta, továbbra is biztosítja a rendvédelmi dolgozók elhelyezését.

 

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.