Győr polgármestere: A gyerekektől azt szeretném kérni, hogy szerezzenek pénzt, mert elfogyott

Dézsi Csaba András a város pénzhiányán viccelődött a Győrkőcfesztivál megnyitóján.

2022. július 5., 13:15

Szerző:

A győri Győrkőcfesztiválon az eredeti foglalkozása szerint kardiológus Dézsi Csaba András polgármester segítségével játékosan újraélesztették a covid miatt két évig szünetelő Győrkőcfesztivál szívét, majd a politikus átadta a város kulcsait a gyermekeknek – írja az ugytudjuk.hu.

Beszédében a polgármester azt kérte a gyerekektől, hogy szerezzenek a városnak pénzt, mert nincs belőle valami sok:

„A gyerekektől azt szeretném kérni, hogy ebben a három napban a várost úgy vezessék, hogy egy kis pénzt szerezzetek a városnak légyszíves, mert annak fogytán vagyunk.”

Az ugytudjuk.hu egyébként nemrég perben állt a polgármesterrel, mert az beperelte az oldalt, amiért az egyik újságírójuk „politikai pedofíliának” nevezte azt, hogy Dézsi gyerekekkel fotózkodott egy éremátadáson. A pert végül Dézsi elvesztette.

(Kiemelt kép: Dézsi Csaba András Facebook-oldala)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.