Horror Gödöllőn: többször mellkason szúrta ágyhoz kötözött szeretőjét a férjezett nő

2020. április 3., 17:30

Szerző:

A Budakörnyéki Járásbíróság bírója távmeghallgatással megtartott ülésén április 3-án elrendelte annak a 39 éves nőnek a letartóztatását, aki szerda este tett bejelentést a rendőrségen, hogy megölte ismerősét Gödöllőn. R. Katalin egy késsel többször mellkastájékon szúrta a 42 éves férfit, majd magára hagyta. Órákkal később tért vissza a helyszínre, ahol holtan találta a férfit, ezután értesítette a rendőröket - számolt be az Index.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A bíróság részleteket közölt az ügy hátteréről. R. Katalin férjével tíz éve él házasságban, a kapcsolatból három gyermekük született. A férj 2020. januárjában tudta meg, hogy a házasságuk alatt született gyerekek vér szerinti apja valójában a megölt férfi volt, akit a házaspár régóta ismert. Ezután R. Katalin gyakran töltött időt a másik férfinél Gödöllőn, erről már a férjnek is tudomása volt.

Az április 1-re virradó éjszakán a nő a sértettnél volt.

Délelőtt a hálószobájában kezeinél fogva az ágyhoz kötözte, majd késsel többször mellkason szúrta.

A férfi a belső sérülések és a vérvesztéses sokk miatt életét vesztette. 

A nő vélhetően a nyomok eltüntetése céljából többször is visszament aznap a gyilkosság helyszínére, és a történtek után több, eddig ismeretlen személlyel is találkozhatott.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Az ügy részletei miatt a bíróság szerint a nő szabadlábon hagyása esetén a bizonyítást a bizonyítékok elrejtésével, megsemmisítésével, a tanúk befolyásolásával veszélyeztetné. A bejelentett munkahellyel nem rendelkező nőnél a szökés, elrejtőzés veszélye is fennáll, ezért elrendelték letartóztatását legfeljebb május 3-ig.

A döntés ellen a nő védője fellebbezéssel élt, így az nem végleges, de végrehajtható.