Ki nyeri a választást? - fogadóirodánál lehet tippelni rá

Még bővülni fog a fogadási kínálat.

2022. január 16., 20:24

Szerző:

Egy fogadóirodánál megjelent a magyar országgyűlési választás a fogadható események között – írja a taktikaiszavazás.hu.

Az Unibet oldalán 1,25-szörös pénzt fizet Orbán Viktor miniszterelnökké választása, míg Márki-Zay Péter esetleges győzelmére kevesebb esélyt látnak a bukmékerek, hiszen az ellenzéki miniszterelnök-jelölt győzelmét 3-szoros oddson lehet megfogadni.

Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy a fogadóiroda 72%-os valószínűséget feltételez a Fidesz győzelmére, és 28%-ot az ellenzékére.

Ez nagyjából megfelel a mostani felmérésekből következtethető végkimenetelnek – írták a posztban. 

 

(Kiemelt kép: Illusztráció)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.