A Fidesz szerint Brüsszel miatt nincs szemétszállítás Budapesten

A Fidesz fővárosi tagozata szerint van valamilyen összefüggés a budapesti szemétszállítók sztrájkja és a brüsszeli szankciók között.

2022. október 5., 14:53

Szerző:

A Fidesz Facebook-oldalán azt írják, hogy a szemétszállítás ügyében is baloldali hárítás áldozata lett a nép. Szerintük Karácsony Gergely különösen álságosan viselkedik, mert miután támogatta a brüsszeli szankciókat a „következményei miatt már a kormányra mutogat.”

Budapest polgármestere a fővárosi közgyűlésen arról beszélt, hogy reméli, az Európai Unió nem nézi tétlenül azt, ahogy az energiakrízis romba dönti az egész országot - a fideszesek szerint most, hogy a brüsszeli szankciók miatt emelkednek az energiaárak, Karácsony Gergelynek inkább a közterület-fenntartónál sztrájkba lépő kukásokkal kellene foglalkoznia, hogy rendben legyen a szemétszállítás Budapesten. 

(Kiemelt képünk: Budapest, 2022. január 10. Kidobott karácsonyfákat tesznek a hulladékgyűjtő teherautóba a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. munkatársai a VII. kerületi Rózsák terén 2022. január 10-én. MTI/Balogh Zoltán)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.