A Fidesz szerint Brüsszel miatt nincs szemétszállítás Budapesten

A Fidesz fővárosi tagozata szerint van valamilyen összefüggés a budapesti szemétszállítók sztrájkja és a brüsszeli szankciók között.

2022. október 5., 14:53

Szerző:

A Fidesz Facebook-oldalán azt írják, hogy a szemétszállítás ügyében is baloldali hárítás áldozata lett a nép. Szerintük Karácsony Gergely különösen álságosan viselkedik, mert miután támogatta a brüsszeli szankciókat a „következményei miatt már a kormányra mutogat.”

Budapest polgármestere a fővárosi közgyűlésen arról beszélt, hogy reméli, az Európai Unió nem nézi tétlenül azt, ahogy az energiakrízis romba dönti az egész országot - a fideszesek szerint most, hogy a brüsszeli szankciók miatt emelkednek az energiaárak, Karácsony Gergelynek inkább a közterület-fenntartónál sztrájkba lépő kukásokkal kellene foglalkoznia, hogy rendben legyen a szemétszállítás Budapesten. 

(Kiemelt képünk: Budapest, 2022. január 10. Kidobott karácsonyfákat tesznek a hulladékgyűjtő teherautóba a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. munkatársai a VII. kerületi Rózsák terén 2022. január 10-én. MTI/Balogh Zoltán)