Eltemették Bagdy Emőke fiát

Az október végén Amerikában meggyilkolt Bagdy Emőke teológus fiát Magyarországon helyezték örök nyugalomra.

2024. január 9., 08:42

Szerző:

Szűk családi körben, egy plüssfigurával helyezték örök nyugalomra Bagdy Emőke fiát, akit október végén gyilkoltak meg az Egyesült Államokban. Az ismert klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta fiúgyermekét Magyarországon temették el – számol be róla a Blikk.

Az 53 éves férfi életét október végén oltotta ki egy 18 esztendős, büntetett előéletű fiatal. Ikertestvére, dr. Császár-Nagy Noémi rögtön Arizonába utazott, hogy hazahozassa a holttestet, ám – mint azt a Blikknek korábban mesélte – meglehetősen bonyolult volt ez a procedúra, a férfi ugyanis amerikai és magyar állampolgár is volt egyben.

A január 2-án tartott temetésről is az ikertestvére adott hírt, aki külön kiemelte, hogy Zsolt hamvai mellé helyezték az „Egér a Marson” című mese címszereplőjének plüss figuráját. „Ezzel a kis állatkával együtt került az urnája a földbe, így mindig érzi fizikailag is, hogy mellette vagyok. Sosem volt egyedül, és ezután sem lesz. Természetesen lélekben mindig együtt leszünk! Nyugodjál békében, édes Gombóc! Szeretlek: Egér (Noémi)” – fogalmazott a közösségi oldalán dr. Császár-Nagy Noémi.

(Fotó: Wikipédia)