Bayer Zsolt a német EP-képviselőnek: Te aljas, hazug, nyomorult, becstelen német f*sz!

A Jótollú magyar újságíró díjas publicista véleményt írt Daniel Freundról.

2022. július 27., 16:58

Szerző:

Többek között Daniel Freund német zöldpárti EP-képviselő is véleményezte Orbán tusványosi beszédét, amiben a fajok keveredéséről beszélt. Freund azt írta a beszédről, hogy csak az autokraták vetítik másokra a rasszista elképzeléseiket. Majd hozzátette: „Őrjítő, hogy ez történik az Európai Unióban. 2022-ben.”

Erre – és pár korábbi – posztjára reagált kedd reggel a Magyar Éremrend lovagkeresztjével rendelkező újságíró ezzel a felütéssel:

„Te aljas, hazug, nyomorult, becstelen német f*sz! Pofádat befogod, kussolsz, és eltöprengsz azon, mivé lett német hazád, bár nálatok már a »haza« emlegetése is nácizmus.”

Majd olyan jelzőkkel „dícséri” Freundot, minthogy „egy baleset vagy”, „pörsenés”, valamint „kártékony idióta”. Majd felsorolta, hogy „nekünk” honnan kezdődik a németség. Felajánlotta, hogy egyszer megírja mi a különbség például Kohlhaas Mihály és a mi Ludas Matyink között. Majd megint kedves szavakkal illette az EP-képviselőt.

(Kiemelt kép: Bayer Zsolt Orbán Viktor ünnepi beszédét hallgatja az Országháznál. Budapest, 2022. március 15. - Fotó - Palágyi Barbara / 168.hu)