Balesetek, torlódások, burkolatjavítás

Erős a forgalom az M3-as autópályán a főváros felé, az M0-s csomópontól araszol a kocsisor. 

2021. szeptember 21., 07:37

Szerző:

Burkolatjavítások és balesetek miatti torlódások fogják nehezíteni az autósok haladását. Két személyautó karambolozott Dunavarsányban, továbbá összeütközött egy kamion és egy személyautó Somogy megyében, a 68-as főúton. Erős a forgalom az M3-as autópályán a főváros felé, az M0-s csomópontól araszol a kocsisor. 

„Burkolatjavítási munkák kezdődtek tegnap a 10-es főúton, Pilisvörösvár átkelési szakaszán. Az M5-ös autópályán, Lajosmizsénél burkolatjavítási munkák miatt a Röszke felé vezető oldalon, a 67-es km-nél lévő le- és felhajtó ágat, illetve vele együtt a pihenőhelyet és a benzinkutat is lezárták. A javasolt terelőutat a következő csomópont felé jelölték ki, így az autósok és a tehergépjárművek a 74-es km-nél lévő Kecskemét centrum (észak) csomópontban tudnak visszafordulni Budapest felé, ahonnan már le lehet hajtani Lajosmizse felé” – tájékoztat az Útinform.

 

(Kiemelt kép: Gépi kaszálás helyszínét biztosítja leállósávos tereléssel a Magyar Közút Nonprofit Zrt. egyik új ütközéscsillapító forgalomtechnikai utánfutója az M0-ás autópálya 35-ös kilométerszelvényénél, Gyál közelében 2020. szeptember 2-án.  Fotó: MTI/Illyés Tibor)