Áthelyezik a Rákóczi úton közlekedő buszok Blaha Lujza téri megállóját szerdától

Áthelyezik a Rákóczi úton a Keleti pályaudvar felé közlekedő buszok Blaha Lujza téri megállóját szerda reggeltől a csomópont túloldalára – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

2022. október 28., 18:12

Szerző:

Pénteki közleményük szerint burkolatépítési munkák miatt – előreláthatólag másfél hétre – áthelyezik a Keleti pályaudvar felé közlekedő 5-ös, 7-es, 7E, 8E, 108E, 110-es, 110E, 112-es és 133E, valamint a 907-es, a 907A, a 908-as, a 931-es, a 931A, a 956-os, a 973-as, a 973A és a 990-es autóbuszok Blaha Lujza téri megállóját a csomópont túloldalára, a Csokonai utca kereszteződéshez.
 

A BKK a Blaha Lujza téri rekonstrukcióval kapcsolatban azt is közölte, hogy újraindult a közúti forgalom a Somogyi Béla utcában, a még hátralévő forgalomtechnikai és növénytelepítési munkák várhatóan november végéig elkészülnek.

(Kiemelt képünk: A felújítás alatt álló Blaha Lujza tér 2022. június 29-én. MTI/Balogh Zoltán)

Tegnap 17:58

Az online szerencsejátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, így nem csoda, hogy hazánkban is egyre több ember figyelmét felkeltik az online kaszinó játékok, illetve a sportfogadási lehetőségek. Van azonban egy olyan dolog, amely jelenleg nem teljesen egyértelmű. Ez pedig nem más, mint hogy mennyire legálisan működnek hazánkban a sportfogadási, és az online kaszinó oldalak.

Sanna Marin egy korábbi nyilatkozatára reagált. Marin azt akarta tudni, hogy a finn NATO-csatlakozás jóváhagyásának a késleltetése összefüggésben van-e azzal, hogy az Európai Bizottság befagyasztaná a Magyarországnak járó 7,5 milliárd eurós uniós támogatást. 

Elkezdődött a megújuló Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása kedden, az ellenőrzési folyamat során kisebb helyszíni munkák még történhetnek, ezt követően a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret még az idén birtokba vehetik az arra közlekedők, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).