Napi horoszkóp, 2024. január 29.: az Oroszlán megteszi az első lépést, a Nyilas önmaga lehet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. január 28., 20:01

Szerző:

A friss napi horoszkóp előrejelzésével kívánunk önnek remek hetet! Ne feledje, egész héten minden nap várjuk itt a 168.hu-n a friss politikai és szórakoztató hírek mellé egy kis asztrológiával is a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

Lesz valaki a napban, akivel nem igazán lesznek egy hullámhosszon. Ha szeretnék megbeszélni a problémákat, akkor muszáj lesz mindkettőjüknek engedni egy kicsit a saját igazukból, különben sosem jutnak dűlőre. Ha arra számít, hogy hátha 100%-ig meg tudja magát értetni az illetővel, akkor csalódni fog.

Bika (04.20.–05.20.)

Bár pihent a hétvégén, sajnos ez valószínűleg nem lesz elég erre a hétre. A Bikát arra invitálja a ez a hétfő egy remek lehetőséggel, hogy ezt a hetet takaréklángon kezdje: esélyt kap arra, hogy gondozza a testét és a lelkét egyaránt, inkább töltődjön energiával, mint hogy kimerítse a tartalékait!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy szép nap elé néz az Ikrek, és ennek jó részben az lesz az oka, hogy valaki megpróbál kedveskedni önnek. Vegye észre, hogy kiről van szó, és hogy mit tesz önért az illető, és próbálja meg ön is viszonozni a rengeteg szeretetet, amit kap!

Rák (06.22.–07.22.)

Csatakiáltást fog hallani a Rák ezen a napon, de ne hallgasson a harcba hívó szavakra, mert egyrészt nem önnek szól, másrészt nem is őszinte, aki toborozni próbál. Ne más csatáit vívja, hanem a sajátjait, azért harcoljon, amiben igazán hisz!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nem tudja, hogyan kezeljen egy konfliktushelyzetet, de az biztos, hogy az egymás ellen való áskálódás nem fog segíteni abban, hogy a kapcsolatuk a további romlás helyett pozitív irányba fejlődjön tovább. Mindkettőjüknek muszáj lesz változtatni előbb-utóbb, de ez a hétfő arra invitálja az Oroszlánt, hogy kezdje a változást ön, tegye meg ön az első lépést!

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz a mai napon kiugró gyógyító-vigasztaló erővel rendelkezik. Annak tudatában folytassa ma a nap valamennyi beszélgetését, hogy az ön szavai, sőt, az ön puszta jelenléte is rengeteget segíthet bárkinek, akivel ma kapcsolatba kerül, és ehhez elég annyi, hogy kedvesen és őszintén fordul az illetőhöz és meghallgatja. Már ez is olyan segítség, amivel ma hegyeket tud megmozgatni.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Fontos találkozója lesz, de fél attól, hogy mi fog történni. Ne aggódjon, mert nagyon úgy tűnik, hogy lehetősége lesz elsimítani korábbi nézeteltéréseket és egy jóval vidámabb beszélgetésben lesz része, mint amire számít. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A mai napjában meghatározó figura lesz valaki, aki bajba keveredett, illetve bajban van, de akin ön, akármennyire is szeretne, nem tud segíteni. Muszáj lesz megtanulnia, hogy nem oldhatja meg mindenki problémáit, valamint el kell fogadnia, ha valaki nem kér a segítségéből. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Végre úgy érzi, hogy önmaga lehet! Egy olyan személyt vagy társaságot ismer meg, akikkel nagyon sok a közös téma és azonos az érdeklődési kör. Egyelőre nem biztos, hogy az ismeretség tartós lesz, szóval használják ki a rendelkezésre álló időt most!

Bak (12.22.–01.19.)

A mai nap fontos figyelmeztetése a Bak számára: valamit természetesnek vesz, ami pedig egyáltalán nem az. Úgy hozzá van szokva ehhez a szóban forgó dologhoz, hogy a lelke mélyén úgy érzi, jár önnek. Ez a hétfő arra invitálja, hogy megvizsgálja, hogy ez tényleg így van-e, és elkalauzolja a hála irányában.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Valaki egy extra teendőt próbál az ön nyakába varrni rögtön a hét elején. Szabjon határokat, mert különben ki fogják használni a kedvességét és sosem lesz egy nyugodt perce sem. Ha úgy érzi, belefér az energiájába, mondjon igent, de tudnia kell, hogy nyugodtan mondhat nemet is!

Halak (02.19.–03.20.)

Fogalma sincs, hogy mit kezdjen az életével és a bizonytalanság érzése áthatja az egész hétfőt. Szerencsére egy közeli barátjával való találkozás segíteni fog abban, hogy megfogalmazza saját magának, mik az álmai és a céljai.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)