Napi horoszkóp, 2023. november 29.: ez a nap meghatározhatja a Kos jövőjét, a Mérleg közös dologra bukkan

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. november 28., 20:03

Szerző:

Elkészült a szerdai napi horoszkóp, böngéssze sok szeretettel!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan megállapodás lehetőségét rejti magában a mai nap, ami sok mindenben meghatározhatja a Kos jövőjét. Nem önt fogják megkeresni azonban az ajánlattal, szóval ha meglátja a lehetőséget és indíttatást érez, tegyen ajánlatot ön!

Bika (04.20.–05.20.)

Kap valakitől egy olyan dolgot, amit nem szeretne, illetve amiről tudja, hogy nem igazán önnek való. Csak azért, hogy az illetőt ne sértse meg, nem kell feltétlenül elfogadnia a dolgot: nyugodtan magyarázza el a fenntartásait, csak tegye közben egyértelművé, hogy azért értékeli a gesztust.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ahol ma egy jelentéktelen, de kellemes dologra számít, ott egy fontos, de aggasztó dologgal kell majd szembesülnie. Szerencse azonban ebben a helyzetben, hogy nincs egyedül.

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák szerdáját a horoszkóp szerint egy olyan alak határozza majd meg nagy mértékben, aki személyesen nincs is jelen. Ezt az illetőt ön annyira jól ismeri, hogy úgy is nagy hatással tud lenni a napjára, ha nem is találkoznak.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy olyan hazugságot hall majd ma, amiről ma még nem tudja, hogy hazugság. Ne aggódjon, hamarosan jön majd valaki, aki felvilágosítja önt a tényekről, és akkor rádöbben majd, hogy bizonyos emberek a hazugságaikon keresztül is roppant őszinték tudnak lenni.

Szűz (08.23.–09.22.)

Lesz egy olyan mozzanata a mai napnak, amikor egy jó és egy rossz dolog történik szinte egyszerre. Ezzel is csak figyelmezteti, próbára teszi önt az univerzum: a két esemény közül melyikre fog fókuszálni, melyiknek engedi meg, hogy meghatározzák a nap hátralevő részét?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Valami közös dologra bukkan ma rá olyasvalakivel, akit nem ismer jól, esetleg ma találkoznak először. Véletlen lehet, hogy pont most egymás mellé kerültek? Akár véletlen, akár nem, ez a kapcsolat még fontos lehet a jövőben.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy fontos megállapítást tesz önről valaki, aki, úgy tűnik, annak ellenére rá tudott tapintani egy sarkalatos dologra, hogy nem ismeri önt különösebben régen. Gondolkozzon el az illető megállapításán, ez segíthet abban, hogy fejlődjön és továbblépjen!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ez egy olyan nap, amikor egy pótlék vagy utánzat egy bizonyos helyzetben ugyanolyan jól megteszi, mint az igazi. Ha a célnak megfelel, nem teljesen mindegy, hogy az eredetiről van-e szó?

Bak (12.22.–01.19.)

Valaki más csinál meg olyasvalamit, amit általában ön szokott elvégezni. Mindkettejük számára igen tanulságos lesz ez az élmény – ha tud, beszéljen az illetővel a dologról utólag!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A szokásosnál fáradtabbnak érzi magát a mai napon: hol van már a múlt hétvége és a milyen messze még a következő! A helyzetét kialvatlanság is súlyosbíthatja, de a nap egy pillanatában meglátja majd: ebből az állapotból is lehet inspirációt meríteni. Akkor jut majd eszébe a legjobb ötlet, amikor a legkimerültebbnek érzi magát!

Halak (02.19.–03.20.)

A ma napon azzal fog szembesülni, hogy valaki rengeteg időt veszített el az életéből azzal, hogy haragban volt vagy önmagát sajnálta. Ez a találkozó inspiráció lehet önnek: bocsásson meg, akinek kell, önmagát is beleértve, és hagyja, hogy a szíve a boldogságot válassza!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)

Horoszkóp