Napi horoszkóp, 2022. szeptember 14.: a Kos megtör egy tabut, a Bak feljebb lép a létrán

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. szeptember 13., 20:03

Szerző:

Megérkezett a szerdai napi horoszkóp! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, mit üzen mára önnek az asztrológia! Ha szívesen olvas előrejelzést, várjuk önt vissza a 168.hu-n holnap is a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

Van egy tabutéma, amiről sosem beszélnek egy önnel közel álló személyhez. Nos, a mai nap a Kos csillagjegyben születettek számára jó alkalmat ad arra, hogy mégis végre szóba hozzák ezt a kérdést, és hogy végre meg legyen beszélve ez is, ki legyen mondva mindaz, ami olyan régóta kimondatlan.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy olyan személy lesz meghatározó figura az ön számára ebben a napban, aki már nincs jelen közöttünk. Lehet, hogy egy elhunytról van szó, de az is lehet, hogy egy olyan, nagy hatású személyről, akivel ön régebben kapcsolatban volt, de már régóta megszakadt ez a viszony. Figyelje meg, milyen érzéseket kelt önben, hogy ez a rég eltávozott személy még mindig így jelen tud lenni a mában!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Érdekes beszélgetése lesz a mai nap folyamán egy önnél jóval fiatalabb személlyel. Ne hallgasson a megjelenés és életkor alapján önben megszólaló előítéletekre, ennek a személynek igenis fontos üzenete van az ön számára, amit érdemes meghallgatnia.

Rák (06.22.–07.22.)

Ezen a szerdán a nap egy teljesen váratlan pontján bukkan majd fel a romantika-erotika, aminek ön 100% örülne is, ha egy kicsit kevésbé lenne alkalmatlan az időpont és/vagy a helyszín. Lesz azért folytatása a dolognak? Ez csak önön múlik – ha akarja, lehet!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Elkövet(ett) egy kisebb (vagy nem is annyira kicsi) kihágást, és drukkol, hogy nehogy kiderüljön. Nos, a horoszkóp szerint ezúttal szerencséje lesz, és tényleg nem derül fény az ügyre, de ne bízza el magát, nem lehet akárhányszor megúszni, szóval ne engedjen többet a csábításnak, mert megütheti a bokáját!

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai napon szinte 180 fokos fordulatot véve átértékel valamit, megváltozik a véleménye valamiről, rádöbben, hogy egy korábbi meggyőződésével kapcsoltban tévedésben volt. Csökönyösség lenne ezt nem bevallani mások előtt: teljesen természetes dolog, hogy az ember az élete során tanul és kijavítja a tévedéseit.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy roppant fontos dolog, a megbocsátás kap fontos szerepet az ön számára ebben az egyébként átlagosnak tűnő napban. Meglátja, a megbocsátásnak nem feltétele, hogy kölcsönös legyen – bár persze úgy a legszebb és egyben a legkönnyebb.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Régóta kerülget valamit, mint a forró kását, és a horoszkóp azt mutatja, hogy a mai nap az utolsó alkalom arra, hogy nagyjából fájdalommentesen túltegye magát ezen a dolgon. Persze, halogathatja még tovább, ki tudja, meddig, de a dolog magától nem fog se elmúlni, se megoldódni, viszont káros következményei lehetnek annak, ha hagyja tovább elfajulni. Vegyen egy nagy levegőt és hajrá!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ha nem olvasná ezt a horoszkópot, talán észre sem venné, de ezen a szerdán megtörténik önnel vagy az ön jelenlétében egy olyan dolog, amit nemrég még lehetetlennek tartott. A dolog azonban teljesen hétköznapivá vált az ön számára az utóbbi időben. Érdemes elgondolkodnia azon, hogy vajon miért van ez így, és hogy miért jó, miért rossz, hogy így van!

Bak (12.22.–01.19.)

Ennek a szerdának a végén tekintsen majd vissza az elmúlt napjára, mik történtek, hogyan zajlottak a dolgok! Azt fogja tapasztalni, hogy ha nem is volt egy hatalmas lépés, de azért egy foknyit haladt felfelé a létrán. Aztán ne felejtsen el előre, illetve felfelé is tekinteni! Hova is vezet pontosan ez a létra?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Megtalálja a megoldást egy meglehetősen nehéz problémára – de egyelőre csak elméletben. Hogy a dolgot hogyan lehet a gyakorlatba átültetni, az szintén hamarosan meglesz, szóval ha úgy érzi, hogy nyomon van, folytassa bátran, jó úton halad, meglesz a megoldás!

Halak (02.19.–03.20.)

A mai nap jó alkalom arra, hogy könnyítsen a lelkén és elmondjon valakinek egy fontos dolgot, ami a lelkét nyomja. Ha gondosan választja meg a partner, egy olyan beszélgetőtársra talál a személyében, aki nyitottan, elfogultság nélkül, de empátiával hallgatja meg önt, és ha ön rábíz titkokat, azokat nem fogja továbbadni.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akik hamarosan jó hírt kapnak

3 csillagjegy, akik bevételhez jutnak a héten a pénzhoroszkóp szerint

3 csillagjegy, akiknek a vonzalom fontos szerepet fog játszani az életükben szeptember közepén

(Kiemelt kép: Shutterstock/Anton Mukhin)

Horoszkóp