Napi horoszkóp, 2022. október 13.: a Mérleg fura üzenetet kap, a Bak észreveszi a legfontosabbat

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. október 12., 20:04

Szerző:

Mutatjuk a csütörtöki napi horoszkópot! Olvassa el, mit üzen önnek az asztrológia a mai napra!

Kos (03.21.–04.19.)

A befejezetlenség érzése fészkeli be magát az ön lelkébe-elméjébe ezen a napon. Bosszantja, hogy valami nem lett kész, hogy nincs tökéletesre, komplettre megcsinálva – használja ezt az érzést tükörnek! Miért zavarja ennyire, hogy félbemaradt az a valami? Miért fontos, hogy a végére jusson a dolognak? Miért nem tud a tökéletlenségben gyönyörködni? Ezekre a kérdésekre kaphat választ ettől a csütörtökről.

Bika (04.20.–05.20.)

Valamiről ön még azt hiszi, hogy kivételes dolog. Miután egy fontos információ birtokába jut, ugyanerről holnap ilyenkor már tudni fogja, hogy igazából nem egyedülálló jelenségről van szó.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Rengeteg keresés-nyomozás végén fordul elő, hogy az ember oda lyukad ki, hogy rádöbben: egész végig igazából saját magát kereste. Egy ilyen keresgélés végét hozza el ez a nap is.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy férfialakot jelez önnek a mai napra a horoszkóp, mint ennek a csütörtöknek meghatározó figuráját. Nem tudhatja, hogy az illetőnek milyen szándékai vannak: (egyelőre) csak annyit ismer belőle, amennyit az illető kifelé mutat. Hamarosan azonban sokkal többet fog tudni róla.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Úgy érzi, hogy a nagy dolgok máshol történnek, ön a peremre szorult, kintről próbál befelé tekintgetni, kopogtatni. Lesz ez még máshogy is, ne siettesse az időt, az eseményeket. Arra a tapasztalatra is szüksége van, amit most él át.

Szűz (08.23.–09.22.)

Mintha valaki ön ellen dolgozna, de nem tudja megállapítani, hogy ki az. A legjobb, amit tehet, az ezúttal az, hogy minél kevesebbet foglalkozik a kérdéssel: ha megpróbál felelősöket találni, csak még több időt elveszteget. Lépjen tovább, fókuszáljon másra, és hamarosan minden magától visszazökken a szokásos kerékvágásba!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Olvas egy üzenetet, amelyről nem tudja eldönteni, hogy tényleg önnek szól-e. Amikor azt az üzenetet olvassa, jusson majd eszébe ez a horoszkóp, mert igen, önnek szól, ön nem lett elfelejtve, nagyon is számon van tartva és számít, hogy ön mit tesz és mi történik önnel!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A nap egyik legmeglepőbb mozzanata egy tipikus igazság pillanata lesz: egy önhöz közel álló és/vagy az ön számára fontos személy leteríti a kártyáit, teljesen őszinte lesz önnel. Hálálja meg a bizalmát hasonló nyíltsággal!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nem találja a helyét, nehezen tájékozódik egy bizonyos szituációban. Ne ijedjen meg, annyira nem idegen ez a helyzet, mint gondolná, sokkal kevesebb dolog változott meg, mint ahogy elsőre tűnik. Segíthet, ha összehasonlítja az újdonságot a legutóbbi ilyennek, és végiggondolja, hogy mi merre mozdult el.

Bak (12.22.–01.19.)

Hatalmas kihívás tud lenni, hogy az ember valami unalmasra vagy szürkére is oda tudjon figyelni. Ezen a napon azonban különösen jól tud koncentrálni, megvan a képessége arra, hogy a végtelennek tűnő, unalmas információhalmazból kiszúrja a legfontosabbat.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Három részre fog oszlani a napja, és mindháromnak meglesz a saját különleges, sajátos hangulata. Figyelje meg, mennyire más szerepet játszik ön a nap három részében – nem véletlen, hogy pont azt a szerepet szereti a legjobban, amelyikre a legkevesebb ideje jut!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy problémával küzd, és azért tart itt még mindig, mert egy fontos személyt elfelejtett megkérdezni. A mai nap újra lehetőséget kínál arra, hogy az illetővel beszéljen, ne szalassza el az alkalmat, mert fontos dolgokat tudhat meg!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alissa Kumarova)

Horoszkóp