Napi horoszkóp, 2022. július 8.: a Szűznek váratlan kiadásai lesznek, a Skorpió pletykálkodás áldozata lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. július 8., 00:04

Szerző:

Mutatjuk a friss napi horoszkópot! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, ha kíváncsi arra, mit üzen önnek mára az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

A hét utolsó munkanapjára igen csak elfárad és úgy érzi nincs energiája semmihez sem. Ne féljen nemet mondani ha nincs kedve este a barátaival találkozni vagy a párjával randevúzni. Pihenje ki magát és vesse bele magát újult erővel a hétvégébe! 

Bika (04.20.–05.20.)

Váratlan meglepetés érheti, de először nem fogja tudni eldönteni, hogy örül-e vagy sem. Nos, minden nézőpont kérdése is, de az biztos, hogy próbálja meg kicsit jobban élvezni a mai napot, mert ha lelkesedik akkor egy olyan dicséretet kaphat, amire szintén nem számított.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az egész hetét precízen megszervezte, lényegében minden perce be van táblázva, és kicsit rosszul viseli, hogy mára ezek a tervek felborulnak Többször lesz ingerült nap közben, de estére végre sikerül lelazulnia! Minden rendben lesz!

Rák (06.22.–07.22.)

A héten senkinek nem mondott nemet semmire, ám mára kezdi úgy érezni, hogy meg kell húznia a határokat, mert néha a saját ügyeit előrébb kell venni, mint másokét. Ne érezze úgy, hogy csalódást okoz ezzel másnak, mert aki nem megértő, azzal foglalkozni sem kell!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy családtagjával vagy valamivel egy fontos témában egyáltalán nem értenek egyet. A legjobb, amit tehet ha inkább ma este kikapcsolódik és ezt a beszélgetést a jövő hétre halasztják. Talán addigra kicsit lecsillapodnak a kedélyek és mindketten másképp látják majd a dolgokat.

Szűz (08.23.–09.22.)

Hirtelen adódik több váratlan kiadása is, ami keresztbe húzza a számításait. Úgy néz ki, nem tud mindent megvenni, amit kitalált, de ne csüggedjen, mert idővel helyreállnak a dolgok, sőt hamarosan egy kis pluszpénzhez is hozzájuthat valamilyen módon.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Remek időt tölthet együtt a barátaival az este folyamán és több olyan téma is szóba kerülhet, amiről eddig nem mertek beszélni. Ne kerülgessék a forró kását, ha vannak kérdéseik egymás felé bátran tegyék fel. Az őszinteség csak közelebb hozhatja önöket egymáshoz. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy önről terjesztett pletyka visszajuthat a fülébe a munkahelyén. Habár érthető módon nem fog jól esni önnek, ami a háta mögött folyik fontos, hogy őrizze meg a higgadtságát és a lehető legnyugodtabb módon próbálja meg kezelni a helyzetet a munkatársaival és a feletteseivel is.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy munkatársa segítséget kérne öntől, ám eleinte nem mer nyitni. Ha látja, hogy kommunikációs problémákkal szenved az illető akkor próbáljon meg kezdeményezni és ajánlja fel a segítséget, ha úgy érzi, hogy ön érti miről van szó annál a bizonyos feladatnál. 

Bak (12.22.–01.19.)

Ma nagyon könnyű nap vár önre. A munkahelyén és otthon is minden remekül alakul, emellett pedig a pihenésre is lesz ideje, így a hétvégén rengeteg energiája lesz majd. Azonban vigyázzon, hogy ne feledkezzen meg felhívni egy régi barátját, akinek már hosszú ideje ígéri, hogy felkeresi!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Bizalmatlan lehet egy kollégájával kapcsolatban és azt hiheti, hogy egyáltalán nem akar jót önnek. Azonban érdemesebb lenne ezt négyszemközt megbeszélniük, mert elképzelhető, hogy az illető csak tényleg ennyire segítőkész és barátkozós önnel. 

Halak (02.19.–03.20.)

Ma egy családtagjával átfognak esni egy komoly beszélgetésen, amelyet már mindketten jó hosszú ideje halasztanak. Ez a beszélgetés rendkívül meghatározó lesz mindkettőjük számára és ki fog derülni, hogy képesek lesznek-e félretenni a különbségeiket.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akikre hatalmas meglepetés vár a hétvégén

3 csillagjegy, akiknek változások jönnek el magánéletükben

3 csillagjegy, akiknek beindul a karrierje

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp