Napi horoszkóp, 2022. augusztus 11.: a Szűz élete megváltozik, a Vízöntő megtalálja az utat a sikerhez

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 10., 20:04

Szerző:

Alább találja a csütörtöki napi horoszkópját! Ha kíváncsi, mit ígérnek önnek a csillagok, keresse ki alább a születésnapjának megfelelő csillagjegyet, de mielőtt továbbgörgetne, hadd emlékeztessük: holnap is várjuk vissza a 168.hu-ra a friss horoszkóppal!

Kos (03.21.–04.19.)

Érdekes, hogy az embert hogy meg tudja tréfálni az időérzékelése: ez a nap például el fog rohanni ön mellett, ha nem vigyáz. Próbálja csak az éppen elvégzendő feladatokat a fókuszban tartani, hogy aztán maradjon egy kis idő kikapcsolódásra is, illetve arra, hogy szeretteivel töltsön egy kis időt.

Bika (04.20.–05.20.)

Azzal szembesül a napon, hogy egészen máshogy értékeli ön saját magát, mint ahogy kívülről értékeli önt valaki. Ne háborodjon fel, ne keseredjen el: nehéz önmagunkat objektíve megítélni. Az igazság minden bizonnyal valahol a kettő között van.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az egyik legfontosabb emberi kapcsolatában némi feszültséget észlel, de nem biztos benne, hogy mi az oka ennek a feszültségnek. Ma közelebb jut a megoldáshoz: lehet, hogy egy egészségügyi vagy mentális probléma van a háttérben!

Rák (06.22.–07.22.)

Harmadszorra ismétlődik meg valami ezen a napon, és nem véletlen, hogy a sors háromszoros ismétléssel hívja fel az ön figyelmét erre a dologra. Érdemes elgondolkodnia, miért történt meg ez éppen ennyiszer, mert fontos következtetéseket vonhat le.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A szomszéd kertjében mindig zöldebbnek tűnik a fű, de ma szembesül azzal, hogy rengeteg olyan ember él ön körül, akikhez képest kifejezetten szerencsésnek mondhatja magát. Nagyon fontos, hogy ott legyen a hála az ön szívében mindenért, ez a lelki egyensúlyának egyik záloga.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy szürke hétköznap is lehetett volna ez a csütörtök, de ma egy olyan újdonság kezdődik a Szűz csillagjegy szülötteinek életében, ami rengeteg mindent hosszú időre megváltoztat.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Úgy veszik át fölöttünk az irányítást néha az érzelmeink, hogy észre sem vesszük. Vigyázzon, mert a mai napon hajlamos teret engedni annak, hogy az irigység vagy a félelem beszéljen önből! Ne engedje őket eluralkodni, hiszen van önben rengeteg szeretet és remény is – vezéreljék önt inkább ezek!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Utoljára vesz ma részt egy csoportban abban a formában, ahogy ma tagja volt annak a bizonyos közösségnek. Nem biztos, hogy tudja már, melyik csoportról van szó, de eljött az ideje a továbblépésnek.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Valamiben, ami elsőre totális káosznak látszott vagy látszik önnek, abban a nap előrehaladtával felfedezi a logikát vagy a rendszert. Néha elég egy kicsit más szemmel, más oldalról ránézni a dolgokra, és a lényeg máris érthetővé válik.

Bak (12.22.–01.19.)

Mintha a semmiből érkezne az a düh, és harag, amivel a nap egyik legnehezebb pontján szembe kell néznie – de ugyanilyen megmagyarázhatatlannak tűnik a szép pillanatok jókedvének és örömének a forrása is. Vajon honnan kapjuk ezeket az energiákat? Este tekintsen vissza a napjára és fontos válaszokat kaphat!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntőkben ezen a csütörtökön csak úgy tombol a kreativitás, és nehezebben bírják a korlátokat-kötöttségeket. Próbálja meg összhangba hozni teremtőképességét az élet által adott keretekkel, mert ez az út az igazi sikerhez!

Halak (02.19.–03.20.)

Be kell látnia, hogy amivel jó ideje próbálkozik már, az azért nem sikerül, mert a dolgot most, ezzel a módszerrel lehetetlen kiviteleznie. Tegye egy időre félre a dolgot, aztán egy idő elteltével próbálkozzon újra, de ezúttal máshogy!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akik még a héten jó hír kapnak a horoszkóp szerint

3 csillagjegy, akikre fontos beszélgetés vár augusztusban a horoszkóp szerint

Egészséghoroszkóp: ennek a 3 csillagjegynek gyógyulást, egyensúlyt hoz ez a hét

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)

Horoszkóp