Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek tartogat még egy csodás meglepetést szeptember hónap

Egy hét van már csak hátra szeptember hónapból, de ez az egy hét a horoszkóp szerint hoz egy csodás meglepetést a következő 3 csillagjegy számára.

2024. szeptember 24., 11:22

Szerző:

Nem múlik el nagy meglepetés nélkül a szeptemberből hátralevő utolsó egy hét a horoszkóp szerint a következő 3 csillagjegyben születettek számára. Mutatjuk, melyik három csillagjegyről van szó.

Bika (04.20.–05.20.)

Az ember akkor lepődik meg a legjobban, amikor saját magán lepődik meg. A Bikára most pontosan egy ilyen élmény vár: csodásan fog helyt állni egy váratlan szituációban. Örüljön, ha úgy érzi, hogy jól ismeri már önmagát, de az élet akkor is tud olyan szituációkat teremteni, amikben ön úgy viselkedik, illetve olyan gondolatai vannak, esetleg olyan szavak csúsznak ki a száján, amire ön sem számított.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy jó hírünk van és egy rossz, ugyanis egyrészt egy negatív élmény, egy csalódás vár a Szűzre az igen közeli jövőben. Másrészt azonban, és itt jön a meglepetés a dologban, kicsivel később ki fog derülni erről az elsőre rossznak ítélt élményről, hogy nagyon is vannak pozitív vonatkozásai. Sőt, pici idő elteltével egyértelművé válik, hogy igazából a pozitív vonatkozások messze túlsúlyban vannak. Ezen a héten egy negatív dologból lesz – utólag, meglepetésre – a hét egyik legszebb élménye a Szűz életében.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak családjában váratlan dolog történik majd a héten, amit nem mindenki fog majd egyenlő lelkesedéssel fogadni, de ön ne is hallgasson őrájuk, azt figyelje inkább, mit mond repeső szíve! Ön ugyanis pontosan fogja érezni, mennyire pozitív dolog ez a meglepő történés – hagyja, hogy ez a pozitivitás áthassa önt és szép lassan a többieket is!

(Kiemelt kép: Shutterstock/VALUA VITALY)