Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek hamarosan teljesül egy kívánsága

A horoszkóp azt írja a következő 3 csillagjegy szülöttei számára, hogy a napokban teljesül egy kívánságuk.

2023. szeptember 6., 11:37

Szerző:

Bizonyára az ön szívében is lapul egy kívánság, sőt, valószínűleg több is – a horoszkóp a következő 3 csillagjegy számára azt írja most, hogy már nem kell sokáig várniuk arra, hogy ez a kívánság teljesüljön.

Rák (06.22.–07.22.)

Van egy kívánság az ön szívében, ami egy bizonyos emberrel kapcsolatos az ön környezetében. Nos, az univerzum úgy látta jónak, hogy mostanra telt be az idő, most érkezik el annak az ideje, hogy ez a bizonyos kívánság teljesüljön. Annak a bizonyos pillanatnak nagy hatása lesz az ön kapcsolatára ezzel az illetővel.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas hamarosan nagyon örülhet majd, mert megkap az élettől valamit, amire régóta vágyott, végre összejön, amire jó ideje sóvárogva gondol. Nagy ajándék ez, és nem jár egyedül. Ez az élmény megmutatja ugyanis a Nyilasnak, hogy mit tehet azért, hogy más kívánságai is teljesüljenek, hogy további céljait is elérje. Szóval remek periódus kezdődik most, és miután megkapja a kezdő lökést, innen már ön is mozgásban tudja majd tartani a dolgot!

Bak (12.22.–01.19.)

Néha előfordul, hogy másra vágyik a test, és másra a lélek. Most a Bak életében az univerzum úgy döntött, hogy elsősorban a testnek kedvez. Amire a teste vágyakozik, amire igazán szüksége van a gyógyuláshoz, erősödéshez, azt hamarosan meg fogja kapni az élettől. Természetesen a test és a lélek sosem független egymástól, így a kívánságának teljesülése a lélekre is pozitív hatással lesz.

(Kiemelt kép: Shutterstock/fizkes)