„Főzz Fideszessel!” címmel indít ígéretes gasztro-sorozatot a kormánypárti portál

2020. március 4., 16:05

Szerző:

„Főzz Fideszessel!” címmel indít új gasztronómiai sorozatot a 888, vettük észre a kormánybarát portálon.

Mint írták, az első rész Szentesi Zöldi Lászlóé. A Demokrata főmunkatársa, a Hír TV-n futó, Bayer Zsolt-féle Sajtóklub állandó tagja dónáti fokhagymás szelettel, az „anyám rakott káposztája” nevű kompozícióval, szerb körözöttel, szász muzsdéjjal, valamint kuszkusz-csicseriborsó salátával örvendezteti meg az igényes olvasókat.

Ideje volt már a remek kezdeményezésnek, pláne, hogy a jelek szerint a fideszes főszakács, Németh Szilárd is leállt; a csepeli gasztropápa időtlen idők óta nem főzött, és nem is evett a Facebookon semmit se – pedig milyen csodás konyhai trükköket osztott meg hajdan!

Na, de talán majd most.

Egy párkapcsolat manapság egészen más kihívások előtt áll, mint amit ötven vagy akár tíz évvel ezelőtt tapasztalhattunk. A digitális újítások, a technológiai vívmányok, a közösségi média és az online párkeresés – csak hogy néhány innovációt említsünk – egészen új körülményeket teremtett. Éppen ezért először is világosan meg kell értenünk, hogy mi is számít a digitális korban egészséges párkapcsolatnak.

Miért mennek fel a kilók – szinte már közmondásosan – az év végén? Ez volt a témája a Jazzy Business Class adásának. A hallgatóknak Antal Emese dietetikus, a TÉT Platform szakmai vezetője adott tippeket.