Pártot alapított Berki Krisztián, aki szerint nincs jobb- vagy baloldal, csak őszinteség

2020. október 25., 09:29

Szerző:

„Pártot alapítottam, jelenleg bejegyzés alatt áll" – jelentette be Berki Krisztián Bochkor Gábor műsorának ma este adásba kerülő részének felvételén – írja az atv.hu.

Arra a kérdésre, hogy mindezt a 150 milliós állami támogatás miatt teszi-e, a celeb azt válaszolta, hogy „most már kicsivel több" az állami támogatás. Elmondta ugyanakkor: tervei szerint leendő pártja mind a 106 egyéni választókerületben képviselőjelöltet indít 2022-ben.

Arra a kérdésre, hogy mi a pártalapítással a célja, Berki Krisztián a műsorban azt válaszolta: bejutni a parlamentbe. Berki bízik abban, hogy az ehhez szükséges kb. 270 ezer szavazatot össze tudják szedni.

Hogy az általa alapított párt milyen ideológiát tart magáénak, Berki Krisztián azt válaszolta: szerinte nincs jobb- vagy baloldal, csak őszinteség van.

 

 

A várandósság egyszerre végtelen boldogság egy nő számára és egy felelősségteljes út kezdete. A magzat tökéletes fejlődése nagy odafigyelést igényel az anyuka részéről. Még fontosabbá válik az egészséges, harmonikus élet kialakítása, fel kell készíteni a testet és a lelket a következő hónapok változásaira, kihívásaira, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

Pár hét és itt a téli szünet, amely talán a nyári szünet után a második olyan időszak, ami igazán kihívás elé állítja a szülőket. De nem csupán őket, hanem a gyerekeket is. Emlékszel még, hogyan teltek a téli szünetek gyermekkorodban? Elröppent egy pillanat alatt? Vagy untad már magad, és még te is meglepődtél azon, hogy mennyire várod már, hogy ismét iskolába mehess? Miért volt ez így? Mai cikkünkben ennek járunk utána, illetve tippeket is hozunk, hogyan válhat a téli szünet izgalmassá.