A legjobb filmek a szombat esti mozimaratonhoz

Nem is lesz kedve kimozdulni, ha meglátja a mai filmkínálatot!

2021. november 6., 14:21

Szerző:

Ma este egyértelműen a szórakozásé a főszerep, ugyanis kicsik és nagyok számára egyaránt akadnak izgalmas filmek.

A szállító

TV2, 23:20 

Frank Martin egy profi sofőr, aki nem beszél feleslegesen, nem kérdezősködik, csak végzi a dolgát, azaz leszállítja a rábízott csomagot. Szigorú szabályok szerint dolgozik, de egy alkalommal kénytelen megszegni a saját szabályát, ugyanis kinyitja a csomagot. Egy gyönyörű kínai lány a szállítmány. Vonakodva bár, de leszállítja a nőt, ám miután távozik, a megbízói megpróbálják megölni őt. Frank nem hagyja annyiban a dolgot, kideríti ki és miért akarja kiiktatni. A főszerepben Jason Statham, aki egyértelműen ennek a filmnek köszönheti, hogy berobbant a köztudatba.

Harry Potter és a Főnix Rendje

Viasat 3, 21:00 

A Mágiaügyi Minisztérium nem hisz Harrynek, aki azt állítja, hogy Voldemort visszatért. Sőt, azt gondolják, hogy a Roxfort igazgatója, Dumbledore professzor a Minisztérium megtámadására készül. Az igazgatót leváltják, helyére érkezik az ellenszenves Dolores Umbridge, aki nem tanítja varázsolni a diákokat a Minisztérium döntése alapján. Harry és hű barátai kénytelenek maguk felkészülni a sötét Nagyúr ellen, ezért megalapítják a Dumbledore seregét, és a Szükség Szobájában kezdenek gyakorolni.

Bohém rapszódia

Prime, 21:00 

A Bohém rapszódia című zseniális film a világhírű Queen együttes és frontembere, Freddie Mercury életét mutatja be. 1970-ben még reptéri csomagrakodóként dolgozott az akkor teljesen ismeretlen Farrokh Bulsara, majd egy koncerten találkozik későbbi együttese tagjaival. Ezt követően teljesen megváltozik az élete, Freddie Mercury néven szakmai és magánéleti válságokon keresztül  meghódítja a világot elképesztő hangjával és színpadi jelenlétével.

Közelebb

RTL2, 23:20 

Négy ember élete fonódik össze a történetben, akik hol szerelmesek, hol naivak, máskor kegyetlenek vagy éppen hűtlenek. Dan, az író hirtelen beleszeret az öntörvényű Alice-be, és még az sem zavarja, hogy a lány vetkőzésből él. A férfi közben kiveti a hálóját a gyönyörű Anna-ra is, egy a baj viszont, hogy a nőnek férje van. Larry a férj, aki sikeres orvos, mindent elkövet, hogy visszakapja feleségét, és ezzel párhuzamosan bosszút álljon a csábítón. Bár ez egy kevésbé ismert, de annál jobbra értékelt film olyan főszereplőkkel mint, Natalie Portman, Julia Roberts és Jude Low.

Rossz szomszédság

Moziverzum, 21:00 

Egy fiatal házaspár, Mac és Kelly élete idillinek tűnik, megszületett első gyermekük és megvették álmaik otthonát. Minden szuper, amíg a szomszédba be nem költözik egy főiskolai diákszövetség. Ott kezdetét veszi a féktelen bulizás, piálás, drogozás és hangoskodás. A házasok eldöntik, hogy mindenáron meg kell szabadulni a kellemetlen szomszédoktól, de Teddy, a diákszövetség elnöke ezt nem veszi jó néven, így kezdetét veszi a harc a szomszédok között.

(Kiemelt kép: Shutterstock)