Rogán Cecília és Sarka Kata is nyilatkozott a botrányos ruhájú, zászlót vivő szépségkirálynőről

Rogán Cecília és Sarka Kata továbbá azt is elmondták, miért fújták le hirtelen a Miss World döntőjét.

2021. december 20., 12:36

Szerző:

Rogán Cecília és Sarka Kata, a Miss World Hungary versenyigazgatói szerepeltek hétfő reggel a TV2-n a Mokkában, és két fontos témáról beszéltek: egyrészt arról, hogy lemondták a szervezők a Miss World döntőjét az utolsó pillanatban, másrészt a nagy botrányt keltett magyar Miss Universe-versenyzőről.

Az alább megtekinthető adásrészletben szerepel Tótpeti Lili is, aki a jelenlegi Miss World Hungary, és aki sírva mondta Sarka Katának egy videóhívásban Puerto Ricóból, hogy lemondták az aznapra meghirdetett Miss World döntőt. Sarka Kata azt mondja, ezt először el se tudta hinni, de aztán megérkezett a hivatalos bejelentés is: több résztvevőnek pozitív lett a covidtesztje, ezért nem lehetett megtartani a versenyt. A CNN azt írja, hogy a jelenlegi tervek szerint 90 napon belül megtartják a döntőt egy későbbi időpontban.

Sarka Kata és Rogán Cecília jó ideig a Miss Universe-szel is foglalkoztak, ezért kapnak az utóbbi napokban rengeteg kérdést Jázmin Viktóriával és az ő ruhájával-zászlajával kapcsolatosan. Felhívják azonban a figyelmet, hogy ők most már csak a Miss Worldért felelnek, a Miss Universe-t továbbadták Vajna Tímeának, és tőle került a szépségverseny hazai licence a mostani tulajdonoshoz.

Sarka Kata és Rogán Cecília megerősítik, hogy egy szépségversenyző felkészítéséért elsősorban a szervezők felelnek, így Jázmin Viktória nem hibáztatható azért, hogy végül egy tízezer forintos Zara-ruhában lépett a színpadra a világversenyen Magyarország képviseletében. Idő közben kiderült, hogy megvolt Jázmin Viktória ruhája arra az alkalomra, de az utolsó pillanatban megváltoztak a koronavírus miatt a beutazási szabályok Izraelbe, és emiatt történt a közfelháborodást kiváltó eset. A részleteket ide kattintva lehet elolvasni.

Mindenesetre a Miss Worldön is, ha egyszer sikerül megtartani, lesz forduló nemzeti öltözékekből, és Sarka Katáék meg is mutatták a magyar versenyző magyaros ruháját. Az alábbi estélyit Merő Péter készítette, aki a legutóbb annak kapcsán szerepelt a hírekben, hogy tőle származott Várkonyi Andrea menyasszonyi ruhája is.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)