Oláh Gergő szégyellte magát a szakmában a diploma hiánya miatt

Az X-Faktor-győztes énekes elmondta, úgy érezte, több okból sem való ő gálákra.

2021. november 22., 10:03

Szerző:

Oláh Gergő 2012-ben nyerte meg az X-Faktor harmadik szériáját. A mentora Geszti Péter volt, aki éppen a napokban vallott erről a számára igen nehéz időszakról – erről ide kattintva olvashat többet. A most 32 éves énekes egy friss interjúban a Blikknek beszél arról, hogy az ő számára pedig a győzelmet követő évek bizonyultak nehéznek olyan szempontból, hogy nem találta a helyét abban a szakmában, amelybe a tehetségkutató révén belecsöppent.

„Sokáig nem mertem megfogalmazni az érzéseimet, a gondolataimat, szégyelltem magam ebben a szakmában. Nem jártam el emiatt média-rendezvényekre, gálákra, mert azt gondoltam, nem vagyok odavaló, a származásom, a szegény hátterem, a diploma hiánya miatt”

– többek között ezt nyilatkozta Oláh Gergő erről az időszakról. Az érettségi-, illetve diplomaszerzés kérdése egyébként az utóbbi időben feltűnően gyakran felmerül, a legutóbb Ábel Anita jegyezte meg némi éllel, hogy manapság már nem szükséges az érettségi a médiakarrierhez.

A szégyenkezés időszaka azonban már a múlté, Oláh Gergő azt mondja, Keskeny út című, új dalában például a járvány alatt érzett szorongást fogalmazza meg. Így beszél erről az interjúban:

„emlékszem, ültem a szobában és annyira rossz volt minden, olyan mély állapotba kerültem, hogy felnéztem és azt kérdeztem Istentől: „meddig kell még futni..? Meddig kell még itt lenni, menjünk már inkább a mennybe! Legyen ennek vége és menjünk föl!” Ez fogalmazódott meg bennem, ezeket az érzéseket éltem meg akkor.”

Oláh Gergővel kapcsolatos friss hír még, hogy az énekes a hétvégén megkapta a Kézdy György díjat Az Élet Menete Alapítványtól. A szervezet „köszönettel és elismeréssel adózik 2020-ban Oláh Gergő példaértékű tevékenysége előtt a magyarországi történelmi emlékezet fenntartásában, a holokauszt tanulságainak feldolgozásában”. A díjat az alábbi posztban mutatja az immár öt gyermeket nevelő apuka. Ma, azaz hétfő estétől továbbá rendszeresen láthatják majd a TV2 nézői Oláh Gergőt a Farm VIP című reality-vetélkedő második évadában.

(Kiemelt kép: Oláh Gergő Instagramja)