A Barátok közt sztárja 81 évesen lett újra szerelmes

Körtvélyessy Zsolt felesége több, mint két éve hunyt el, a színész most új kapcsolatáról mesélt.

2023. március 31., 08:06

Szerző:

Körtvélyessy Zsoltot a legtöbben Hoffer Józsefként ismerték meg: a most 81 éves színész 5 évig volt a Barátok közt rendszeres szereplője. Körtvélyessy Zsolt most a Bors című lapnak adott nagyinterjút, amiből kiderül, hogy újra kapcsolatban van.

A népszerű színész 2020-ban veszítette el a feleségét 45 év házasság után: Egerszegi Judit koronavírus-fertőzésben hunyt el. A gyászidőszak lezárultával azonban Körtvélyessy Zsolt életében új kapcsolat kezdődött.

„Csodálatos volt a házasságom, sokáig gyászoltam a feleségemet, de újra tudok mosolyogni. A párommal már együtt élünk. Ő nem szakmabeli, és úgy ötven éve ismerjük egymást. Nagyon jól megvagyunk együtt, boldog vagyok. Majdnem egy időben halt meg a férje a feleségemmel, sok párhuzam van az életünkben. Menedzserként mindig is zenével foglalkozott, így ma már a komolyzenei koncertek közös programmá váltak”

– meséli a nemrég komoly operáción átesett színész az új kapcsolatáról, hozzátéve, hogy párjával már egy külföldi utazáson is voltak.

Még egy idézet az igen hosszú interjúból:

„természetesen nagyon sokszor álmodom és gondolok a feleségemre, ebből a szempontból mondhatni, hogy kettős életet élek.”

Körtvélyessy Zsolt az unokáját is említi, aki rengeteg örömet hoz az életébe. Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior kislányáról van szó, Liliről, aki most két és fél éves. A nagypapa azt mondja, alig várja, hogy az unokája egyszer a színpadon láthassa őt.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)