Dér Heninek három diplomája van, de énekesi karrierjére büszkébb

Kevesen tudják, hogy Dér Heni egy komolyzenei szakmában is képesítést megszerzett.

2021. október 20., 15:01

Szerző:

A Szeretlek Magyarország és a FemCafé közös projektje egy interjúsorozat, amiben poligráfos vizsgálatnak vetik alá a riportalanyokat. A kedden publikált részben Dér Heni vállalja be a hazugságvizsgálós beszélgetést, alább teljes egészében megtekinthető a 20 perc őszintén című sorozat legfrissebb darabja.

Az interjúból kiderül többek között, hogy az énekesnő volt már szeretői státuszban, de közben nem tudott róla. Egyszer összejött egy férfival, aki egy közös utazás során gyanúsan viselkedett. Dér Heni végül belenézett az illető telefonjába, és kiderült, hogy az illető kapcsolatban él, és partnerének azt hazudta, hogy üzleti úton van éppen.

További érdekesség, hogy az énekesnőnek felteszik a kérdést, hogy kiugró tehetségnek tartja-e magát, legalábbis hangilag. Dér Heni erre azt mondja, hogy nem, de hozzáteszi, hogy egy könnyűzenei karrierhez nem csak a hang az egyetlen szükséges dolog. Ehhez képest az interjú egy másik pontján azt mondja, hogy büszke arra, hogy három diplomája van, de énekesi karrierjére a büszkébb. A három diploma közül az egyik komolyzenei: kevesen tudják Dér Heniről, hogy van operaénekesi képzettsége.

További érdekességek Dér Heniről:

  • egyszer lopott már életében: egy szem cukrot egy boltból kislánykorában;
  • tapasztalt már paranormális jelenségeket;
  • reménytelenül szerelmes volt a szociológiát tanító tanárába a gimnáziumban;
  • nincs köze a szerb alvilághoz;
  • szeret villantani, vagy legalábbis ezt várja tőle a közönség; de egyrészt
  • meztelenül nem szerepelne egy klipben; másrészt
  • egyre távolabb áll tőle a dögösködő partigörl imázs.

Íme a teljes interjú, amiben többek között a fent említett parajelenségekről és a Sugarloafból való távozásáról is részletesen beszél az énekesnő.

(Kiemelt kép: Szeretlek Magyarország.hu YouTube)