Unatkozik? Menjen Depeche Mode Fan Club-ba!

A 35 éve létező és élő klub szokásos évzáró bulija 28-án az Akváriumban.

2022. december 27., 20:17

Szerző:

The Very Best Of Depeche Mode Party – volume little 15.

"Októberben megnyitjuk a KLUB XXXVI. évfolyamát - 35 esztendő, megannyi mérföldkőnek számító emlék. Tradicionálisan, 1988-óta tartunk évzáró bulikat, ezúttal sem lesz másképp. December 28-án, a The Very Best Of Party sorozat – volume ’little 15’ részével búcsúztatjuk a 2022-es esztendőt! Ez az a rajongói összejövetel, amely a kihagyhatatlan kategóriába tartozik! Fekete Ünnep; sokak számára az egyetlen alkalom, amely méltó módon tiszteleg a fiatalságunk előtt." – Depeche Mode Fan Club

Tegnap 16:59

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.