Meghosszabbították a Lego művészeti kiállítás nyitvatartását

Február 28-ig meghosszabbították a Lego művészeti kiállítását a Komplexben.

2022. december 16., 13:20

Szerző:

Február 28-ig várja a látogatókat a meghosszabbított nyitvatartású The Art of the Brick nevű Lego kiállítás. A tárlatot még szeptemberben nyitott meg a budapesti Komplexben, és eredetileg december végéig lehetett volna látogatni.

A nyitvatartás meghosszabbítása mellett az órási érdeklődés miatt döntöttek. Közleményükben megjegyzik, hogy céluk, hogy a családoknak, baráti társaságoknak, iskolai csoportoknak olyan élményprogramot biztosítsanak, ahol a klasszikus és modern művészet ötvözetét, valamint a kézzel alkotás világát tegyék elérhetővé. „Az edukációval a fiatalabb korosztályt is megcéloztuk, éppen ezért a téli szünetre meghosszabbított kiállítással nekik és a családjuknak is kedvezni szeretnénk, valamint az ünnepek alatt számos különleges akcióval készülünk” –  mondta Oláh Zsuzsanna, az Event Europe Kft. kommunikációs és marketingigazgatója.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.