Csak egy telefon és újra összeállhat az Oasis

„Szóljon az embereinek, hogy hívják fel az én embereimet. Tudják, hogy kik ők, tudják, hogy hol vagyunk, ne beszélgessünk a kib…tt interneten, lássuk, mit akarsz mondani” – nyilatkozta Noel Gallagher egy francia rádiónak adott interjúban.

 

2023. március 23., 13:06

Szerző:

Feltehetően ezzel reagált testvére, Liam Gallagher pár nappal korábbi Twitter-bejegyzésére, aki egy rajongói bejegyzésre adott válaszában meglebegtette az Oasis esetleges összeállását. 

A riporter a biztonság kedvéért visszakérdezett, hogy tényleg csak egy telefonhívás kell-e, és Noel Gallagher ismét megismételte, hogy „megvan a számom, megvan a menedzserem száma, hívjon fel minket”.

A hírt felfedező Hvg emlékeztet, hogy az Oasis 2009-ben oszlott fel a két fivér összetűzése miatt, a rivalizálása lényegében azóta tart. Liam több alkalommal is kiállt az újraegyesülés mellett, Noel eddig tartózkodott.

Az elmúlt években mindketten felléptek a Glastonbury Fesztiválon – ezt a helyszínt a rajongók gyakran emlegetik tökéletes helyszínként egy meglepetésszerű Oasis újraegyesüléshez.

(Kiemelt kép: Noel Gallagher brit gitáros, énekes és az Oasis együttes egykori tagja fellép a Concert at Sea fesztiválon. Fotó: Paul Bergen/ANP/AFP)

 

 

 

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.