Tudum: a Netflix bemutatta a 2022-2023-as évadban várható újdonságokat

A Tudum online Netflixes rendezvényen egy halom új, izgalmas előzetest lehetett megnézni szombaton.

2022. szeptember 25., 07:34

Szerző:

Most hétvégén a Tudum, a Netflix rajongói eseménye bemutatta, milyen új sorozatokkal és filmekkel ragaszt majd oda minket a képernyő elé. Az eseményt élőben is lehetett nézni a Netflix Youtube-csatornáján – tudósított a Telex.hu.

Magyar idő szerint szombat hajnalban, az esemény első szakaszában a koreai filmek és sorozatok voltak terítéken. A Netflix a Squid Game első évadának még soha nem látott jeleneteivel kedveskedett a rajongóknak, illetve bejelentették, hogy érkezik a Hellbound című sorozat második évada.  

A Tudum szombat este az amerikai produkciókkal, majd a latin-amerikai tartalmakkal folytatódott. Az amerikai kínálatba megérkezett az Enola Holmes második részének előzetese, Millie Bobbie Brown és Henry Cavill főszereplésével. 

November 4-én elindul a Manifest negyedik, záró évada. Az éved húsz részből fog állni, de tíz részben dolgozzák fel. A Manifest eredetileg az NBC-n ment, de itt három évad után leállították. A Netflix szerint azonban amikor felkerült az ő oldalukra, olyan népszerű lett, hogy megrendelték a negyedik évadot.

Gal Gadot és Jamie Dornan nagy lelkesedéssel nyilatkozott a Heart Of Stone című, 2023-ban a Netlixre érkező kémfilmből, miközben belepillanthattunk a munkálatokba és néhány izgalmas akciójelenetbe. 

A Te negyedik évadjának első felét 2023 február 10-ére, a második felét pedig március 10-ére jelentették be. A Londonban játszódó évadban sok új szereplő feltűnésére lehet számítani.

A The Watcher című sorozat október 13-án jelenik majd meg. Az igaz történetből inspirálódó történet egy olyan New Jerseyben található környékről szól, ahol egy ismeretlen ólálkodik. A szereplők: Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge, Margo Martindale és Mia Farrow.

2023 májusában találkozhatunk az énekes Jennifer Lopezzel, illetve Joseph Fiennesszel a The Mother (Az anya) című, női bérgyilkosról szóló filmben.

Még nem tudni, mikor jelenik meg, de a Klónozták Tyrone-t című filmben Jamie Foxx, John Boyega és Teyona Parris szerepel majd. A sztori mintha egyszerre játszódna a hetvenes években és a napjainkban, és arról szól, ahogy három jóbarát egy összeesküvés nyomaira bukkan egy földalatti laboratóriumban. 

2023-ban érkezik a Bridgerton sorozatból ismert Sarolta királynő saját sorozata, amelyet úgyszintén Shonda Rhimes produceri munkájával készül.

 

A Linda Cardellini és Christina Applegate főszereplésével készült Halott vagy című sorozat két és fél év kihagyás után folytatódik November 17-én. 

A Lupin is folytatódik végre, bár nem tudni még, hogy mikor; épp csak egy kis előzetest kaptunk az Omar Sy főszereplésével futó bűnügyi sorozatba.

Lesz karácsonyi premier is: az Alice in Borderland második évada december 22-én folytatódik majd. 

A Tudum még egy kis Stranger Things negyedik évados bakiparádéval is kedveskedett az élő közvetítás nézőinek:

(Kiemelt képünk illusztráció. 2020. március 31., Arlington, Virginia. Fotó: Olivier DOULIERY / AFP)

Tegnap 17:13

Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.