Alvó kisgyerekkel együtt lopott el egy autót egy férfi

Amikor észrevette, kitette a hároméves gyereket az út szélére. 

2023. június 6., 18:07

Szerző:

Alvó kisgyerekkel együtt lopott el egy autót egy férfi az Egyesült Államokban. A floridai tolvaj néhány utcával arrébb azonban kitette a gyermeket az út szélére, majd a lopott járművel továbbhajtott. A hároméves kicsit a rendőrök találták meg, majd épségben visszavitték a szüleihez – írja a Naphíre.

A szülők csupán néhány percre hagyták magára az alvó gyermeket az autóban lehúzott ablakkal, amíg beugrottak egy idős rokonukhoz. Ezt a helyzetet kihasználta ki a tolvaj, aki egyből beugrott a volán mögé, majd elhajtott az autóval - írja az Index.

Az apa próbálta utolérni az autót, de amikor látta, hogy nem tudja elkapni a tolvajt, értesítette a rendőrséget.

A térfigyelő kamerák felvételein pedig látszott, hogy a gyanúsított megállt egy ipari területen, kivette a kisgyereket és az út szélén hagyta. A síró gyermeket egy közeli raktárban dolgozó férfi vette észre, aki hívta a rendőröket. A rendőrség a helyszínen sikeresen megtalálta és épségben visszavitte a gyermeket a szüleihez, a tolvajt és az ellopott járművet azonban továbbra is keresik. Az autó lopása egy kocsibeállóból történt, mialatt egy hároméves kisgyerek a hátsó ülésen aludt. 

 (Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Sameh Rahmi / NurPhoto / NurPhoto via AFP)