16 éves lányok krémes-édes illatáról posztolt a jobbos politikus

Szürreális posztban áradozott arról a konzervatív brit jelölt, hogy a fiatalkorú nőknek „hihetetlenül vonzó”, „édes” illata van. A pártja vizsgálatot indított.

2022. május 24., 08:12

Szerző:

Bizarr tweettel sokkolta követőit Jonty Campbell, aki Preston város tanácsába akart bekerülni a brit helyi választásokon. A férfi olyan dolgot írt ki az internetre, hogy követői és a brit nyilvánosság teljességgel szétcincálta – vette észre az RTL. 

A 22 évnél fiatalabb lányoknak teljesen más az illatuk, mint a 28 éveseknek. A 16-tól 23 éves korú lányoknak vajas, krémes, enyhén édes illatuk van, ami hihetetlenül vonzó

– osztotta meg gondolatait a világgal. Miután a brit nyilvánosság felkapta a tweetet, a férfi priváttá tette fiókját, így az üzenet már nem elérhető – de képernyőfotók természetesen fennmaradtak. Campbell nemrég nagyjából kétharmaddal kapott ki a helyi választásokon munkáspárti ellenfelétől. Ez volt az ötödik alkalom, hogy sikertelenül indult egy helyi voksoláson. A konzervatív párt az indicens miatt most vizsgálatot indított ellene.

 

(Kiemelt kép: brit konzervatívok a parlamentben, JESSICA TAYLOR / UK PARLIAMENT / AFP)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.