Idén is elindul a Mikulásbusz

December 3-án, 4-én 10-én, 11-én, 17-én és 18-án a 107-es viszonylaton, december 6-án pedig a 95-ös vonalon közlekedhetünk a mikulásbusszal.

2022. december 2., 14:55

Szerző:

Idén is elindul a BKV Mikulásbusza. A Mikulás-díszbe öltözött járművön a mindennapi közlekedés közben is az ünnepekre hangolódhatnak utasaink. Különleges megjelenése mellett a busz érdekessége, hogy rendszámát összeolvasva éppen a Mikulás érkezésének napját kapjuk, ugyanis az átalakításra kiválasztott jármű a DPI206-os rendszámmal közlekedik – írta a BKV közleményében.

Megjegyezték, hogy már közlekedik a feldíszített Adventi villamos, a kisföldalatti megállóiban pedig egészen Karácsonyig advent időszakához kapcsolódó verseket lehet hallani.

A Mikulásbusszal december 3-án, 4-én, 10-én, 11-én, 17-én és 18-án a 107-es viszonylaton, Mikulás napján, december 6-án pedig a 95-ös vonalon találkozhatnak utasaink. 

A Mikulásbusz menetrendje ezen a linken elérhető.

(Kiemelt kép forrása: BKV)

 

19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.