Jauri kifizetné egy kirúgott tanár egyhavi bérét

A Rádió egy lemezlovasa felhívásban állt ki a tanárok mellett, a többi zenészt is erre biztatja. 

2022. október 2., 12:18

Szerző:

Jaurit „arcon csapta”, hogy több tanárt kirúgtak a Kölcseyből, mert kiálltak önmagukért és az oktatás jövőjéért.

Összefogásra és aktív segítségre biztat a DJ

 „Azt találtam ki, habár az szórakoztatóipari szféra is válság előtt áll most még JELENLEG megtehetjük, hogy segítsünk” – kezdi a felhívását. „Én szeretném felajánlani a volt gimnáziumomban az egy havi nettóját annak a tanárnak, akit emiatt menesztenek. És szeretném, sőt, bíztatok mindenkit, aki megteheti, hogy hasonlóan tegyen.

Fogja meg a kedvenc tanára, osztályfőnöke kezét és támogassa, ha bekövetkezik, aminek nem szabadna.”

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, öt tanárt bocsátottak el a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumból, mert részt vettek a polgári engedetlenségi akcióban.

(Kiemelt fotónk: 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.