Földi László: Le kellene kapcsolni az internetet

A magyar titkosszolgálati szakértő szerint az egész gépezetet egy szűk csoport irányítja, akik bármit pillanatok alatt befolyásolhatnak.

2021. február 7., 10:07

Szerző:

Földi László titkosszolgálati szakértő a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorában beszélt arról, hogy szerinte az interneten ma már van egy olyan trend, ami az identitás, a családok, a nemek alapvető értékrendjét megbontja. "Ennek egyik alappillére az idősebbek viszonya a fiatalokhoz.” Hozzátette, szerinte akik ezeket a szálakat mozgatják, el tudják érni, hogy a fiatalok kevésbé tiszteljék az időseket, és az idősek sem tisztelik miattuk a fiatalokat - írta az atv.hu

"Az idősek régebben komoly élettapasztalatokkal rendelkeztek, noha sokan közülük írni sem tudtak. Ezt nem szabad megbontani, mert a társadalom alapelveinek megbontásával a nemzetnek is vége" – mondja Földi László, aki szerint aggályos, hogy az idősek nem vesznek részt a társadalmi kommunikációban, ami ma már szinte csak az interneten zajlik. 

„A társadalmi gondolkodás az interneten történik, ami ma még beláthatatlan következménnyel járhat. Ezekben az idősek nem vesznek részt. Ez egy ömlesztett információcunami, amit mindenkinek szűrni kell” - idézi az IndexVégül a beszélgetés alatt arra jutott, hogy 

„le kellene kapcsolni az internetet".

Mert szerinte az egész gépezetet egy szűk csoport irányítja, akik mindent pillanatok alatt befolyásolhatnak. "Nyilván ez nem fog megtörténni, ezt mindenki butaságnak tartja, de én nem látok más logikát” – jelentette ki.

(Kiemelt kép: Shutterstock)