Elfogadta a MAZSIHISZ meghívását a karlendítve integetős Farkas P. Barnabás

A jobbikos jelölt szívesen ellátogat a Páva utcai Holokauszt Dokumentációs Központba.

2021. szeptember 23., 17:39

Szerző:

Közleményben reagált Farkas P. Barnabás közösségi oldalán a Magyar Zsidó Hitközösségek Szövetségének sajtóközleményére, amiben a Jobbikos politikusnak azt javasolták, hogy „jövő héten látogasson el a Páva utcai Holokauszt Dokumentációs központba.” A politikus szerint a MAZSIHISZ közleménye példaértékű a magyar közéletben, és a meghívásuknak eleget tesz. 

Farkas P. Barnabás bejegyzésében leírta, hogy nem kíván tovább magyarázkodni a szerencsétlen kép kapcsán – ami valóban félreértésre adhat okot –”, valamint semmilyen bántó, kegyeletsértő, vagy gúnyolódó szándék nem volt benne. 

A politikust a botrány miatt a Momentum már elítélte, és kijelentette, hogy nem hajlandóak őt támogatni az előválasztáson.

(Kiemelt kép: Farkas P. Barnabás forrás: Facebook)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.